Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Rådgivning til dig på World Asthma Day

Den 7. maj 2019 er det World Asthma Day, hvor Astma-Allergi Danmarks Rådgivning står klar med gode råd og vejledning til alle med astma, høfeber og pollenallergi, der gerne vil være mere aktive.

Rådgivning på World Asthma Day

På World Asthma Day den 7. maj 2019 står Astma-Allergi Danmarks Rådgivning klar til at svare på spørgsmål om pollenallergi, høfeber og astma. Foto: Astma-Allergi Danmark.

Det er muligt at dyrke motion midt i pollensæsonen. Men hvis øjnene klør, vejrtrækningen driller, og nysene kommer i hobetal, kan det være svært. Symptomerne kan nemlig skyldes pollenallergi, høfeber og astma. Derfor står Astma-Allergi Danmarks Rådgivning klar til at hjælpe dig på World Asthma Day den 7. Maj 2019.

Du kan enten ringe til Rådgivningen fra klokken 9-12 på telefon 4343 4299 eller kigge forbi sportsforretningen LØBEREN i København, når Astma-Allergi Danmark tilbyder rådgivning i butikken fra kl. 15.30 – 17.30.

Dårlig form eller pollenrelateret astma?

Symptomer på astma kan fx være vejrtrækningsbesvær, og mange danskere dropper træningen eller drosler ned på grund af deres pollenallergi, høfeber eller astma.

Det er derfor vigtigt, at man får den nødvendige rådgivning, så man kan fortsætte med at være aktiv i pollensæsonen, lyder det fra Astma-Allergi Danmark.

Med den landsdækkende Snot or not-kampagne sætter Astma-Allergi Danmark netop nu fokus på sammenhængen mellem høfeber og astma, og at en aktiv hverdag er mulig, hvis man er velbehandlet og følger en række gode råd.

Team Astma-Allergi Danmark viser vejen

Det nyligt opstartede Team Astma-Allergi Danmark er en del af Snot or not-kampagnen. Her viser ildsjæle, at fysisk aktivitet er muligt i pollensæsonen – også hvis man har høfeber og/eller astma.

– Jeg har meldt mig på holdet, fordi det er en mulighed for at sætte fokus på Astma-Allergi Danmark, og det store arbejde de gør for at hjælpe allergikere og astmatikere i hverdagen, siger Pia Thomsen, som er medlem af foreningen, med på teamet samt en del af det danske landshold for White Water Rafting.

Det er stadig muligt at blive en del af Team Astma-Allergi Danmark. Deltagerne får blandt andet rådgivning, en træningsbluse og adgang til fri CrossFit- eller yogatræning i maj og juni måned. Tag kontakt til Astma-Allergi Danmark på info@astma-allergi.dk, hvis du har lyst til at være med!

Rådgivning til dig på World Asthma Day 7. maj 2019

Ring til Rådgivningen på telefon 4343 4299 fra klokken 9-12 eller mød Rådgivningen i sportsforretningen LØBEREN i København fra kl. 15.30-17.30. 

Nyhed: 06.05.2019

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning