Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Pollenfælden er klar til en ny sæson

 

I dag lukker Astma-Allergi Danmark pollenfælden ud af vinterhiet og sætter den på plads på taget af DMI. Det betyder, at vi allerede nu begynder at måle pollen på ugebasis og dermed så småt er begyndt at forberede os på en ny pollensæson.


Det milde vintervejr er skidt for de danske pollenallergikere. For fortsætter det, kan pollensæsonen starte tidligt i år. Allerede i dag har Astma-Allergi Danmarks pollenbiolog startet pollenfælden i København og er dermed klar til en ny sæson.

-    Selv om året sluttede med nogle kolde dage med sne, har vejret igen skiftet tilbage til gråt og mildt, og det lune vintervejr har allerede nu fået enkelte træer og buske til at blomstre, fortæller Karen Rasmussen, pollenbiolog hos Astma-Allergi Danmark.

Normalt starter pollensæsonen midt i februar, men en mild vinter kan fremskynde sæsonen. Det skete bl.a. i 2007, hvor det første Dagens Pollental blev udsendt allerede d. 11. januar. De første pollen, der plager allergikere, er fra el og hassel.

Indtil pollensæsonen for alvor går i gang, og vi i Astma-Allergi Danmark begynder at udsende daglige pollental, måler vi på ugebasis.

 


Når pollensæsonen for alvor går i gang, kan du finde de daglige pollen- og sporemålinger på astma-allergi.dk, Facebook, pollenmail, Twitter og app.

Tilmeld dig derfor allerede nu vores pollenservices, så du kan være forberedt, så snart sæsonen begynder.

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning