Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyt medlemstilbud: Book en rådgivning

Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du nu få glæde af et nyt rådgivningstilbud. Book en rådgivning og bliv ringet op, når du har tid.

Få rådgivning om astma allergi høfeber og eksem
Bliv ringet op, når du har tid. Rådgivningen kan ringe til medlemmer i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 9-15. Foto: Astma-Allergi Danmark

Har du spørgsmål om astma, allergi, høfeber og eksem, så er det altid muligt at ringe til Rådgivningen hos Astma-Allergi Danmark. Som en ny service til medlemmer bliver det nu muligt at booke en rådgivning på forhånd og blive ringet op, når du har tid.

– Vi får rigtig mange opkald hos Astma-Allergi Danmarks Rådgivning, og vi vil gerne være der for vores medlemmer. Derfor udvider vi nu rådgivningstilbuddet, så medlemmer kan booke tid til en rådgivning og blive ringet op på et tidspunkt, der passer den enkelte, siger Betina Hjorth, rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark.

Som medlem kan du nu booke tid til rådgivning og blive ringet op mandag til fredag i tidsrummet 9-15.

Sådan booker du tid

Hvis du gerne vil ringes op af Rådgivningen, skal du benytte selvbetjeningsportalen. Her kan du skrive til Rådgivningen og bestille en opringning på det tidspunkt, som passer dig.

Rådgivningen kan ringe til dig i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 9-15. Rådgivningen skal bookes minimum én hverdag inden den ønskede dato. 

Andre rådgivningstilbud

Hvis du hellere vil have et skriftligt svar fra Rådgivningen, kan du som medlem også skrive til os med dit spørgsmål og få et svar inden for få dage (oftest samme dag).

Telefonrådgivningen har åbent for alle fra mandag til fredag kl. 9-12 og onsdag kl. 16-18 på telefon 43 43 42 99. I det tidsrum kan medlemmer også altid ringe til Rådgivningen uden at booke en tid på forhånd.

Nyhed: 31.10.2019

Medlemskab for dig

Har du astma, allergi, høfeber og eksem, står du ikke alene.
I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.


Vi er din medlemsforening


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning