Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Velgørenhed, der pynter

Otte kendte personligheder er blevet bedt om at designe et helt unikt smykke, hvor overskuddet går til en velgørenhedsorganisation, som har særlig betydning for dem. I Astma-Allergi Danmark er vi så heldige, at den kendte kjoledesigner Lasse Spangenberg har valgt at støtte Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Lasse Spangenberg har designet helt særlige øreringe, som kan fungere både med vedhæng til fest og som sticker i det daglige.

Årsagen til at Lasse Spangenberg peger på Astma-Allergi Danmark skyldes, at han selv for nyligt fik konstateret astma og allergi og nu selv har oplevet, hvor lang vej der kan være fra symptomerne opstår, og man søger læge, til man rent faktisk bliver udredt og får den rette behandling.

Mange som Lasse

Og Lasse Spangenberg er langt fra den eneste! 1,5 mio. mennesker har allergi og overfølsomhedssygdomme som høfeber, astma, allergi og eksem. Astma-Allergi Danmark arbejder for at skabe en bedre og tryggere hverdag for de mennesker, som har en eller flere af sygdommene, ligesom organisationen arbejder for at styrke forebyggelsen og øge livskvaliteten for de mange, der lever med en eller flere allergier eller overfølsomhedssygdomme.

Ud over Lasse Spangenberg deltager grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe, model Mathilde Gøehler, markedsdirektør Mette Holbæk, musiker Sascha Dupont, sanger Szhirley, tv-vært Camilla Miehe-Renard og designer og initiativtager Annemette Djernæs.

Det er smykkefirmaet Jewelry by AD, der for andet år i træk står bag projektet ”Jewelry for a good cause”.
Smykkerne lanceres den 17. august men kan allerede forudbestilles.

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning