Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Astma-Allergi Danmark til Skole-OL

Når flere tusinde børn fra hele landet i denne uge samles for at dyste ved finalerne i Skole-OL på Østerbro Stadion i København, så kan de ud over at få sved på panden også få et par gode råd med på vejen. Astma-Allergi Danmark er med til Skole-OL med rådgivere og en pollenfælde.


Eleverne kan få gode råd om, hvordan de kan træne og dyrke sport – også selv om de har astma, allergi eller begge dele. Astma-Allergi Danmark giver også gode råd om, hvordan indeklimaet i klasselokalerne kan forbedres og hvordan man kan fjerne nogle af de kilder, der kan være med til at udløse allergi. Og de gode råd begrænser sig ikke kun de klasselokalerne – de kan også bruges derhjemme på værelset.


Og der er god grund til at sætte særligt fokus på allergi og luftvejssygdomme. I en skoleklasse med 20 elever vil der i gennemsnit være to børn med allergi.
Målet med at være en del af Skole-OL er at skabe dialog om forebyggelse af luftvejssygdomme og sætte fokus på, at man godt kan dyrke idræt og motion selvom man har allergi og luftvejssygdomme.


Astma-Allergi Danmark deltager ved Skole-OL i et partnerskab med Københavns Kommune, Novartis og ALK.

 

 

Vi er klar til OL! Så er vores rådgiver Rikke og Karen, leder af pollentællingen, trukket i sportstøjet og er taget til...

Opslået af Astma-Allergi Danmark på 7. juni 2016
 

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning