Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny tabletvaccine mod allergi over for træpollen som birk, el og hassel

Har du allergi over for træpollen som birk, el, hassel, bøg, avnbøg og eg, så kan du nu få allergivaccination i tabletform.

Ny tabletvaccine
Hvis den nye behandlingsmulighed er relevant for dig, så er det nu, du skal igang, inden næste års pollensæson begynder. Foto: Colourbox

Det er nu muligt at få en allergivaccination i tabletform, hvis du har moderat til svær allergi over for træpollen som birk, el, hassel, bøg, avnbøg og eg. Vaccinen er en smeltetablet, som skal tages hver dag i tre år.

Det er nu

Hvis lægen vurderer, at vaccinen er relevant for dig, så er det nu, du skal i gang. Vaccinen bør nemlig indledes senest 16 uger før den forventede start på pollensæsonen. Og starter man på behandlingen de 16 uger før sæsonen, så kan man allerede forvente en effekt i den første sæson. 

Oplever man ingen effekt i løbet af første sæson, kan det være relevant at drøfte behandlingen med lægen. Det er derfor nu, du skal tale med lægen om din nuværende eller allerede afprøvede behandling for pollenallergi. 

Kontakt Rådgivningen

Har du spørgsmål til fx din pollenallergi, og hvordan du bedst forbereder dig, inden pollensæsonen starter igen, så ring eller skriv til Astma-Allergi Danmarks Rådgivning.

Telefonrådgivningen har åbent for alle fra mandag til fredag kl. 9-12 og onsdag kl. 16-18 på telefon 43 43 42 99. Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, er det også muligt at skrive eller booke en rådgivning på forhånd og blive ringet op, når du har tid fra mandag til fredag i tidsrummet 9-15.

Nyhed: 08.11.2019

Medlemskab for dig med allergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning