Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny kampagne: Giv de parfumefrie vaner videre

I en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark sammen med Miljøstyrelsen fokus på forebyggelse af parfumeallergi blandt teenagere.


Astma-Allergi Danmark sætter i samarbejde med Miljøstyrelsen fokus på parfumeallergi blandt teenagere. Foto: Miljøstyrelsen

“Din teenager stinker alt for godt.” Det er et af budskaberne i en ny kampagne fra Miljøstyrelsen, som Astma-Allergi Danmark er en del af. Kampagnen er netop skudt i gang og sætter fokus på forebyggelse af parfumeallergi blandt teenagere.

En del af kampagnen fokuserer på, hvordan forældre kan hjælpe med til at mindske teenageres risiko for parfumeallergi.

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning er dit trygge valg

Mange teenageforældre står for indkøb, når deres teenagedatter- eller søn mangler personlige plejeprodukter. Og hvis du som forælder vælger eksempelvis deodorant, creme og shampoo med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning, mindsker du din teenagers risiko for parfumeallergi. Samtidig giver du gode, parfumefrie vaner videre.

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic findes på mange plejeprodukter og er dit trygge valg, når du skal forebygge parfumeallergi hos dig selv og din familie.  
 
Hold øje med kampagnen på Facebook og Instagram og vær med til at dele budskaberne.

Parfumefrit fokus med SkinZone

Kender du SkinZone? Samtidig med deltagelsen i Miljøstyrelsens kampagne kører Astma-Allergi Danmarks eget projekt SkinZone, som også er målrettet børn og unge.

SkinZone er et undervisningstilbud for landets skoler i 6.-7. klasses om forebyggelse af hudallergi hos børn og unge. Følg også SkinZone på Facebook og Instagram

Nyhed: 07.11.2019

Medlemskab for dig med allergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.
Vi er din medlemsforening.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning