Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny direktør i Astma-Allergi Danmark

Anne Holm Hansen er pr. 1. januar 2021 ansat som direktør i Astma-Allergi Danmark. Anne Holm Hansen tiltræder den nye stilling med en hensigt om at sikre politisk fokus, forankring og fornyelse i foreningen.

Anne Holm Hansen tiltræder stillingen som direktør i Astma-Allergi Danmark per 1. januar 2021. Foto: Astma-Allergi Danmark.

En ny direktør har tiltrådt posten i patientforeningen Astma-Allergi Danmark – og det er ikke et ukendt ansigt. Astma-Allergi Danmarks bestyrelse har ansat Anne Holm Hansen, som hidtil har været vicedirektør i foreningen.

Anne Holm Hansen overtager direktørposten fra Thorkil Kjær, som har valgt at trække sig tilbage efter 30 gode år på posten, hvor han har gjort en kæmpe indsats for foreningen.

– Stillingen som direktør i Astma-Allergi Danmark åbner et nyt kapitel i mit liv, selvom Astma-Allergi Danmark ikke er ny for mig, da jeg har været ansat som vicedirektør gennem nogle år. Jeg er derfor allerede en del af de initiativer og den strategi, der nu er i spil. En vigtig opgave er at lytte til foreningens medlemmer, så vores initiativer gør dem stærkere og gladere i deres liv og dermed sikrer dem den bedst mulige hverdag.

Anne Holm Hansen glæder sig til at styrke det vigtige arbejde, som Astma-Allergi Danmark udfører til gavn for de mange tusinde danskere med astma og allergi.

– Jeg er stolt over, at bestyrelsen har peget på mig til at føre foreningens vigtige arbejde videre. Jeg vil gå til opgaven med stor ydmyghed og et ønske om et fortsat tæt samarbejde mellem Astma-Allergi Danmark og vores mange vigtige interessenter, siger Anne Holm Hansen.

Som ny direktør vil Anne Holm Hansen blandt andet arbejde for at styrke det politiske fokus på astma- og allergisagen yderligere til gavn for foreningens medlemmer.

En forening i rivende udvikling

Astma-Allergi Danmark er i rivende udvikling med et stigende medlemstal, og bestyrelsen har ansat Anne Holm Hansen med et ønske om at sikre kontinuitet og fornyelse på en og samme tid.

– Astma-Allergi Danmark bevæger sig i en rigtig god retning med fokus på det enkelte menneske og de mange behov, der findes for de tusindvis af mennesker, der har astma eller allergi eller er i risiko for at få en overfølsomhedssygdom. Anne Holm Hansen skal videreudvikle foreningen ud fra de spor, vi har lagt i bestyrelsen, siger bestyrelsesformand Jesper Mortensen.

Som ny direktør ser Anne Holm Hansen frem til at styrke denne udvikling i et tæt samarbejde med foreningens bestyrelse og samtidig sikre udviklingen af foreningens kendte aktiviteter som Dagens Pollental, Rådgivningen og allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic.

Nyhed: 04.01.2021

Medlemskab for dig

Har du astma, allergi, høfeber og eksem, står du ikke alene.
I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.


Vi er din medlemsforening


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning