Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny bog tackler 100 myter om allergi

Allergilæge Jesper Brandt Andersen oplever ofte misforståelser om overfølsomhedssygdomme. Derfor er han nu aktuel med bogen ”100 myter om allergi”, der skal slå fast, hvad der er fup, og hvad der er fakta.

Astma-Allergi Danmark udlodder fem eksemplarer af bogen "100 myter om allergi" til nye medlemmer i juni måned. Foto: Colourbox

Der er halvanden million allergikere i Danmark og markedet for gode råd og produkter, der kan hjælpe med forebygge og lindre allergi, er derfor tilsvarende stort. Desværre er der mange misforståelser og usandheder imellem, og dem vil allergilæge Jesper Brandt Andersen til livs i sin nye bog ”100 myter om allergi.”

Jesper Brandt Andersen har arbejdet med overfølsomhedssygdomme hos børn i 25 år og har de seneste fem år også fungeret som speciallæge i allergisygdomme på Næstved Sygehus. Han har derfor tæt kontakt med allergikere og folk, der er bekymrede for allergi. Gennem årene har Jesper Brandt Andersen oplevet, hvor mange misforståelser, der florerer på området.

Bliv medlem og vind

For at støtte op om bogen og kampen mod myter udlodder Astma-Allergi Danmark fem eksemplarer til nye medlemmer i juni måned. Derudover vil alle eksisterende medlemmer få 30 procent på køb af bogen.

Vinderne i lodtrækningen vil få direkte besked via mail. For at købe bogen med medlemsrabat skal du bruge den kampagnekode, der er står i  medlemsbladet nr. 3 (juni/juli) 2019.

Hvis du ikke kan finde koden, er du velkommen til at kontakte os på info@astma-allergi.dk. Husk at opgive dit medlemsnummer.

Når du har kampagnekoden, skal du klikke her, lægge bogen i kurven og gå til check-out, hvor du kan indtaste koden.

Nyhed: 01.06.2019

Medlemskab for dig med allergi

Som allergiker i Danmark står du ikke alene. Omkring 1,5 millioner danskere lider nemlig af en eller flere overfølsomhedssygdomme, fx for fødevarer, dyr og husstøvmider.

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning