Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny behandling til børneeksem er måske på vej

Foto: ColourboxHvert femte danske barn får børneeksem, mens sygdommen blandt voksne ses hos tre til syv procent. Det gør børneeksem til en udbredt sygdom blandt både unge og ældre. Der findes imidlertid ingen mirakelkur mod sygdommen, men ved at smøre huden dagligt kan man minimere risikoen for, at eksemet blusser op.
 
Som det ser ud nu, mangler der dog behandlingsalternativer for de patienter, der er hårdest ramt. Men det bliver der måske lavet om på. Helt nye biologiske lægemidler til børneeksem bliver netop nu afprøvet i forsøg og er så langt i processen, at de kan være klar som et reelt behandlingsalternativ inden for få år.
 
Dermed er der håb for, at der fremover kommer bedre behandlingsmuligheder for de patienter, der ikke har en god nok effekt af de eksisterende behandlinger. Hos Astma-Allergi Danmark følger vi naturligvis med i udviklingen af de nye behandlingsformer og holder dig opdateret, hvis de bliver godkendt til brug.
 
Kilde: Dagens Medicin

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning