Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Netværk for Sundhedsplejersker fortsætter

Hvordan er det nu med opstart af pollensæson, skolestart, indeklima og eksemsmøring? Sundhedsplejersker guider dig typisk og giver gode råd, hvis dit barn har astma eller allergi. Derfor er det også vigtigt, at sundhedsplejerskerne kan danne netværk, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer og hente inspiration til deres arbejde.

Astma-Allergi Danmark står derfor bag etableringen af det landsdækkende Netværk for Sundhedsplejersker, der blandt andet skal sikre, at sundhedsplejerskerne føler sig klædt godt på til de spørgsmål, de møder i hverdagen. Egentlig udløb bevillingen til projektet i sommeren 2015, men med hjælp fra Nutramigen kan Astma-Allergi Danmark nu fortsætte netværket.
 
- Vi oplever, at der er stor interesse og behov for netværket, der giver sundhedsplejerskerne en unik mulighed for erfaringsudveksling. Derfor er det en stor glæde for os, at vi fortsat kan facilitere netværket og sørge for, at sundhedsplejerskerne altid har den nyeste viden og får gode råd om emner, der vedrører astma og allergi, siger Betina Hjorth, rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark.
 

Vil du med i netværket?

Kender du en sundhedsplejerske? Så fortæl gerne om netværket, så endnu flere sundhedsplejersker kan føle sig godt rustet til at varetage det forebyggende arbejde med astma og allergi.
 
Hvis du vil have et indblik i netværkets arbejde, er der også stadig få ledige pladser til de næste netværksmøder, der holdes i Øst- og Vestdanmark den 9. og 10. december. Deltagelse er gratis og tilmelding skal ske til Christine Højer Eriksen på che@astma-allergi.dk. 
 
 
 

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning