Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Mal med god samvittighed

Er det blevet tid til at pifte væggene op derhjemme? For dig, der bekymrer sig om allergi, kan du male og støtte et godt formål samtidig. Når du køber en bøtte maling med Den Blå Krans hos DecoFarver, støtter du Astma-Allergi Danmark med 75 kr.

Astma-Allergi Danmark har godkendt en allergivenlig maling med Den Blå Krans. Malingen er fra Beck & Jørgensen og er den første og eneste på markedet uden blandt andet MI.

Det er vi naturligvis glade for i Astma-allergi Danmark. Den Blå Krans gør det nemlig let for dig at finde allergivenlige produkter – nu også når der skal males.

Samtidig kan du støtte Astma-Allergi Danmarks arbejde for allergisagen med 75 kr. for hver solgte malerbøtte, hvis du køber malingen hos DecoFarver.

Læs også: Maling uden MI

Det er nemt

Står du og skal købe, er den allergivenlige maling nem at få fat i. Care 5 Vægmaling bestilles på nettet hos Decofarver.dk og kan leveres til forretninger over hele landet.

Støttebeløbet betaler Decofarver ud af egen lomme og donerer videre til Astma-Allergi Danmark, så prisen er den samme. Til gengæld slipper du for bekymringerne om allergi.

Dermed er du med til at sikre, at Astma-Allergi Danmark og allergimærket Den Blå Krans kan fortsætte arbejdet med mærkning af produkter, der kommer folk med allergi i hele verden til gode.

Malingen modtog EU’s danske miljøpris i kategorien ’Bæredygtige produkter og services’ i 2018. Prisen gives til produkter, der har fokus på innovation og miljømæssig bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere - støt og bestil


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning