Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Læs om Den Blå Krans på flere sprog

En helt ny udgave af Den Blå Krans-hjemmesiden har set dagens lys, og det er ikke kun danske forbrugere, der kan få glæde af indholdet. Hjemmesiden lanceres nemlig både i en dansk, engelsk, tysk og kinesisk udgave, så udenlandske forbrugere også kan blive klogere på bl.a. allergifremkaldende stoffer og hudallergi.

Den nye Blå Krans-hjemmeside udgives på flere sprog.Nu kan forbrugere fra udlandet også læse om Den Blå Krans. 

Produkter med allergimærket Den Blå Krans findes i mere end 50 lande, og derfor bliver den helt nye Blå Krans-hjemmeside udgivet på flere sprog, så forbrugere uden for landets grænser også har mulighed for at finde viden om allergifremkaldende stoffer og få mere at vide om allergimærket Den Blå Krans.

Bliv klogere på hud og indholdsstoffer

Den nye hjemmeside er overskuelig, nem at navigere i og præsenterer nye infografikker, der gør de umiddelbart komplicerede emner mere letforståelige.

På hjemmesiden kan man bl.a. finde viden om indholdsstoffer, kontaktallergi og danne sig et overblik over, hvilke produkter der findes med Den Blå Krans i forskellige lande.

Som noget nyt indeholder hjemmesiden nu også fokussider, der løbende bliver opdateret med nye emner inden for hudallergi.

Dyk ned i indholdet på www.denblaakrans.dk og følg Den Blå Krans på Facebook, hvor vi løbende deler ud af viden og gode råd til at passe på din hud.  

Du kan også finde Den Blå Krans på Instagram, hvor du bl.a. kan deltage i konkurrencer og vinde produkter med Den Blå Krans.

Nyhed: 07.06.2018

Allergimærket Den Blå Krans

Køb produkter med Den Blå Krans
og undgå allergifremkaldende stoffer

 


Rådgivning når det passer dig

Bliv medlem og få adgang til online rådgivning


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning