Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Kom med til vores landsmøde

Astma-Allergi Danmark vil gerne invitere dig til landsmøde i Aarhus den 21. maj 2016. Det bliver en dag fyldt med interessante oplæg fra en række eksperter. Du får mulighed for at få en snak med vores egne faglige eksperter. Du bliver klogere på Astma-Allergi Danmarks arbejde og har mulighed for at få indflydelse på, hvordan foreningen skal tilrettelægge arbejdet i fremtiden, så vi fortsat kan arbejde til glæde for alle, der er ramt af en eller flere overfølsomhedssygdomme.

Vi har desuden inviteret professor dr. med. i lungemedicin Ronald Dahl, lungemedicinsk sygeplejerske Birthe Hellquist Dahl samt informations- og miljøchef i Matas, Henrik Engberg. De vil hver især sætte fokus på mennesker med astma og allergi set i patient- og forbrugerperspektiv.

Der bliver rig mulighed for at udvide dit netværk både i løbet af dagen, men også under frokosten, hvor du også får mulighed for at møde Astma-Allergi Danmarks bestyrelse og administrative ledelse.

Meld dig ind og få indflydelse

Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, har du desuden mulighed for at være med til vælge de nye bestyrelsesmedlemmer. Du kan også selv stille op til bestyrelsen. Har du forslag, som du ønsker behandlet på landsmødet, eller vil du opstille kandidater til bestyrelsen, så skal vi vide det senest den 23. april 2016. Hvis du ikke allerede er medlem, så kan du nå det endnu – det koster kun 225 kr. om året.

Meld dig til allerede i dag, så er du sikker på at komme med. Alle kan deltage, så længe der er pladser – også selvom du ikke er medlem endnu! Men det er kun de stemmeberettigede medlemmer, der kan stemme ved generalforsamlingen – det er endnu en god grund til at melde sig ind i Astma-Allergi Danmark.

Landsmødet holdes den 21. maj 2016 fra kl. 11.00 - 16.00 på The Mayor Hotel, Banegardsppladsen 14, 8000 Aarhus C. Rejseudgifter og fortæring dækkes af Astma-Allergi Danmark efter reglerne. Du kan tilmelde dig på info@astma-allergi.dk eller på telefon 43 43 59 11.

 


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning