Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Julemanden kom forbi…

Hører du til den ældre generation, er du enlig og medlem af Astma-Allergi Danmark, kan du søge om forsinket julehjælp fra Astma-Allergi Danmark. Vi uddeler i alt 100.000 kr. i portioner af 5.000 kr.

Har du, eller kender du en, der har brug for en hjælpende hånd i den dyre juletid, så har du mulighed for at søge om forsinket julehjælp.

Hjælpen gives til enlige og ældre, der trænger til hjælp og en kærlig tanke. For at komme i betragtning skal du, hvis du opfylder ovenstående krav, skrive en kort begrundelse, hvor du forklarer, hvorfor det er dig, der har brug for hjælp. Vi har også brug for din seneste årsopgørelse, som dokumentation.

Vi skal have ansøgningen senest den 1. februar 2016. De heldige får besked i løbet af januar – send ansøgning og dokumentation til info@astma-allergi.dk – men husk det kræver et medlemskab.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du nå det endnu – det koster kun 225 kr. om året. Kender du en, der har brug for hjælpen, så vil det måske være en god ide at overveje om et medlemskab af Astma-Allergi Danmark skal være din julegave – på den måde hjælper du både os og den, der trænger.

Vi glæder os til at sprede endnu mere juleglæde.

Det er bestyrelsen for Fondation Juchum, der har bevilget pengene, som gør det muligt at give en ekstra julegave.

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning