Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Juleblomster kan trigge din pollenallergi

Spred glæde i juletiden med en ny allergivenlig blomsterbuket skabt af Astma-Allergi Danmark i samarbejde med FLOWR.DK.

Allergivenlig julebuket
Den allergivenlig julebuket er skabt af Astma-Allergi Danmark og online blomsterbutikken FLOWR.DK. I buketten er der bl.a. roser og mandstro. Foto: FLOWR.DK 

Glæd en du holder af med en allergivenlig julebuket. Astma-Allergi Danmark har i samarbejde med den online blomsterbutik FLOWR skabt den smukkeste blomsterbuket til gavn for alle, der har pollenallergi eller er duftoverfølsomme.

– Vi ved fra vores medlemmer, hvordan julens blomster kan give høfebersymptomer som nys og løbende næse. Derfor er vi meget glade for at glæde alle med en smuk allergivenlig julebuket, siger Anne Holm Hansen, vicedirektør i Astma-Allergi Danmark.

Blomsterbuketter og dekorationer er populære i juletiden, men mange af de traditionelle juleplanter kan være et problem for pollenallergikere og dem, der er duftoverfølsomme. Det gælder juleblomster som julestjerne, krysantemum, hyacint og lilje, som kan give høfebersymptomer.

Allergivenlig julebuket i mandelgave

Hvis du selv eller en af dine nærmeste har pollenallergi, kan du alligevel komme i den rette julestemning med flotte allergivenlige blomster som fx kristtorn og roser, der ikke er kendt for at give gener.

Du kan også bestille den allergivenlig julebuket, som Astma-Allergi Danmark har skabt i samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR. Buketten kan være et alternativ til adventspakken, mandelgaven eller en kærlig værtindegave til årets julefrokost.

Buketten er bundet af roser, mandstro, eustoma og ructus – blomster og snitgrønt, som ikke er kendt for at give gener hos pollenallergikere og dem, der er duftoverfølsomme. Julebuketten leveres indtil 23. december 2019, og derefter kommer der en ny allergivenlig buket, som kan bestilles.


Den allergivenlige buket kan købes på FLOWR.DK, og for hver solgt buket donerer FLOWR.DK 10 kroner til Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Nyhed: 3.12.19
Opdateret: 16.01.20

Medlemskab for dig med pollenallergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning