Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Jobopslag: Erfaren webredaktør med stærke skrivekompetencer til Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark i Trekroner søger en erfaren webredaktør, der kan varetage drift, indhold og udvikling af vores hovedside www.astma-allergi.dk. Du skal have den tekniske værktøjskasse i orden, samtidig med at du har en skarp pen og er en alsidig digital formidler, der har lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for fx sociale medier, markedsføring, nyhedsbreve og pressemeddelelser. 

Dine kvalifikationer

• Du har indgående kendskab til CMS-systemer og ved, hvordan en hjemmeside anno 2019 sættes op med alt fra SEO, brugerrejser, indhold mv. Du er velbevandret i HTML, CSS, JavaScript og analyseværktøjer som Google Analytics. Du kan arbejde på tværs af platforme – web, mobil, tablets, nyhedsbreve og sociale medier – og giver dig gerne i kast med at skrive alt fra nyheder til CTA.

• Du har konkret erfaring med blandt andet Photoshop, Indesign, Final Cut Pro X, så du kan udarbejde fængende infografikker, giphs eller videoer til de forskellige platforme.

• Du skriver fejlfrit og præcist, så det vækker modtagerens interesse.

• Du ved, hvordan man bedst arbejder professionelt med både sociale medier og nyhedsbreve, og du holder dig opdateret på, hvad der rører sig på de forskellige platforme.

• Du er vant til at tænke i markedsføring og branding og kan se, hvordan Astma-Allergi Danmark som organisation kan formidles både indlands og udlands.

Om Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark er en medlemsbaseret patientorganisation, der arbejder med viden og aktiviteter, der retter sig mod mennesker med allergi og overfølsomhedssygdomme som astma, høfeber og eksem. Vi tilbyder rådgivning, driver og formidler Dagens Pollental, tilbyder undervisning til medlemmer samt guider gennem allergimærket Den Blå Krans. Du kan læse mere om Astma-Allergi Danmark på www.astma-allergi.dk.

Stillingsinformation

Stillingen er på 37 timer inkl. frokost. Løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i offentlige vilkår. Ansøgning samt CV sendes via: www.astma-allergi.dk/sikker-mail og mærkes med ’Ansøgning: webredaktør’.

Ansøgningsfrist d. 26. august. Tiltrædelse: Snarest muligt.


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning