Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Jobopslag: Astma-Allergi Danmark har brug for mere hjælp

Erfaren kemi-fagmedarbejder søges til vores allergimærkning

Vores allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic er et vigtigt pejlemærke for forbrugerne og ønsket om mærket stiger, ikke mindst i udlandet. Vi udvider og udvikler, og der er behov for flere faglige kompetencer. Astma-Allergi Danmark søger derfor en erfaren kemisk-faglig medarbejder, som vil være en del af vores produktvurderingsteam. Udover produktvurdering, vil du også skulle arbejde med projektorienterede opgaver og fungere som en støtte for vores chef for allergimærkningen.


Vi er i alt 9 medarbejdere, som arbejder for at gøre livet lettere for allergikere og forbrugere, der har en holdning til hudallergi.


Arbejdet, du skal være en del af, består primært af håndtering og vurdering af ansøgninger. Det faglige arbejde i ansøgningsprocessen består af en vurdering af de enkelte kemiske indholdsstoffer samt en overordnet vurdering af produktet ift. hudallergi. I arbejdet er det vigtigt at balancere mellem at gå i dybden fagligt og have overblik over det samlede arbejde. Du vil skulle have både telefonisk og elektronisk kundekontakt, så du skal trives med at have dialog med mange forskellige mennesker, både på dansk og engelsk.


Som en del af vores allergimærke, holder vi os opdateret på den nyeste viden om allergi og kemiske stoffer. Vi tager aktiv del i den politiske debat om kemiske stoffer i både Danmark og EU. Den viden vi oparbejder er unik og videreformidles til forbrugerne blandt andet via vores database Kemilex og de sociale medier, men også i arbejdet med industrien, det være sig producenter eller råvareleverandører, hvor målet er at vores viden kan resultere i bedre produkter for den allergisk tænkende forbruger. Som medarbejder i teamet vil du også skulle varetage dette arbejde, sammen med de andre i teamet.


I teamet arbejder vi selvstændigt med de enkelte ansøgninger, men har tæt sparring i gruppen når det drejer sig om konkrete vurderinger og mærkets udvikling. Arbejdet er vigtigt i forhold til at fastholde og forny den store viden vi har indenfor området.


I stillingen vil du også skulle arbejde tæt sammen med chefen for allergimærkningen og på sigt have mere udadvendt kontakt mod primært vores kunder og andre interessenter. Du kan derfor bl.a. få ansvaret for vores kontakt til kommunikation- og markedsføringsmedarbejdere hos vores kunder samt den faglige del af vores årlige kampagne Fragile.

 

Om dig

  • Du er uddannet med en viden som kan bruges ifm. sundhedsvurdering af produkter. Det kunne være farmaceut, kemi- eller miljøingeniør, hudlæge eller lignende uddannelse.
  • Erfaring fra tidligere jobs, som du kan trække på, fx toksikologiske vurderinger, erfaring med forbrugerprodukter og kemiske stoffer eller arbejde med mærkningsordninger.
  • Du trives med at have mange forskellige opgaver i gang samtidig og skal kunne balancere mellem at gå i detaljen og samtidig have overblik over opgaverne og kunne nå i mål.
  • Du er udadvendt og har gode sociale kompetencer, som du kan lide at bruge i kontakten med mange forskellige faggrupper, både nationalt og internationalt.
  • Du ser forskellighed som en styrke og har lyst til at bidrage med dine kompetencer og personlighed.

 

Det kan vi tilbyde

  • Meningsfyldt arbejde, der har den allergisk tænkende forbruger som højeste prioritering.
  • Spændende faglige opgaver med relevans for mange forbrugere.
  • En fleksibel og uformel arbejdsplads.
  • Søde kollegaer med meget forskellige kompetencer og som brænder for vores område.
  • Mulighed for at sætte dit præg på området.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Bille på rb@astma-allergi.dk eller telefon 4129 0559.


Ansøgningsfrist er 13. februar 2019. Ansættelsessamtaler holdes i uge 7 og 8. Ansøgningen sendes via dette link www.astma-allergi.dk/job.
Arbejdssted: Astma-Allergi Danmark, Universitetsparken 4, 4000 Roskilde.


Den Blå Krans er Astma-Allergi Danmarks allergimærke. Alle producenter, der lever op til vores kriterier kan søge om at få mærket på deres produkter. Kransen giver dels allergikere bedre mulighed for at finde produkter de kan tåle og dels forbrugere mulighed for at nedsætte deres risiko for allergi. I januar 2018 lancerede vi Asthma Allergy Nordic, som er et samarbejde mellem de danske, svenske og norske astma-allergiorganisationer. Danmark varetager pt. vurderingen af produkttyperne personlig pleje, makeup og tissue- og hygiejneprodukter under Asthma Allergy Nordic.

 


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning