Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Jobopslag: Er det dig, der skal hjælpe os med at hjælpe allergikere?

Fagmedarbejder hos Astma-Allergi Danmarks allergimærke

Vores allergimærke Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic er et vigtigt pejlemærke for forbrugerne og ønsket om at få mærket på produkter stiger, især i udlandet. Med det nordiske samarbejde er der behov for flere faglige kompetencer. Astma-Allergi Danmark søger derfor en faglig medarbejder, som vil være en del af vores produktvurderingsteam. Du skal have kemisk og human-toksikologisk viden.

Vi er i alt otte medarbejdere og en chef, som arbejder for at gøre livet lettere for allergikere og forbrugere, der ønsker at minimere risikoen for allergi ved at vælge produkter med Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic.

Arbejdet, du skal være en del af, består primært af håndtering og vurdering af ansøgninger. Det faglige arbejde i ansøgningsprocessen består af en vurdering af de enkelte kemiske indholdsstoffer samt en overordnet vurdering af produktet ift. kontaktallergi. I arbejdet er det vigtigt at balancere mellem at gå i dybden fagligt og færdiggøre opgaver hurtigt. Du vil have både telefonisk og elektronisk kundekontakt, så du skal trives med at have dialog med mange forskellige mennesker.

Som en del af vores allergimærke holder vi os opdateret på den nyeste viden om allergi og kemiske stoffer. Denne viden videreformidler vi bl.a. via vores database Kemilex. Som medarbejder i teamet vil du også skulle varetage dette arbejde sammen med de andre i teamet.

I teamet arbejder vi selvstændigt med de enkelte ansøgninger, men har tæt sparring i gruppen, når det drejer sig om konkrete vurderinger og mærkets udvikling.

Stillingen vil også være udadvendt mod primært vores kunder. Du kan derfor også få ansvaret for vores kontakt til kommunikation- og markedsføringsmedarbejdere hos vores kunder samt den faglige del af vores årlige kampagne Fragile. 

Om dig

  • Du er uddannet med en viden, som kan bruges ifm. sundhedsvurdering af produkter. Det kan være farmaceut, kemi- eller miljøingeniør, hudlæge eller lignende uddannelse. Måske har du erfaring fra tidligere jobs, som vi kan have glæde af.
  • Du skal kunne balancere mellem at gå i detaljen og kunne færdiggøre en opgave hurtigt.
  • Du trives med at have mange opgaver i gang samtidig.
  • Du kan lide at have kontakt via mail og telefon med mange forskellige fagligheder - måske har du også erfaring indenfor markedsføring.
  • Du ser forskellighed som en styrke og har lyst til at bidrage med dine kompetencer og personlighed.

 

Det kan vi tilbyde

  • Spændende faglige opgaver med relevans for mange forbrugere
  • En fleksibel og uformel arbejdsplads
  • Søde kollegaer med meget forskellige kompetencer, som brænder for vores område
  • Mulighed for at sætte dit præg på området

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og ønskes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Bille, chef for Den Blå Krans, på rb@astma-allergi.dk eller telefon 4129 0559.

Ansøgningsfrist er 18. januar. Samtaler holdes d. 21.-23. januar. Evt. 2. samtale holdes d. 28.-29. januar

Arbejdssted: Astma-Allergi Danmark, Universitetsparken 4, 4000 Roskilde.

Du sender din ansøgning via dette link: Ansøg her

Den Blå Krans er Astma-Allergi Danmarks allergimærke. Alle producenter, der lever op til vores kriterier, kan søge om at få mærket på deres produkter. Kransen giver dels allergikere bedre mulighed for at finde produkter, de kan tåle, og dels forbrugere mulighed for at nedsætte deres risiko for allergi.

I januar 2018 lancerede vi Asthma Allergy Nordic, som er et samarbejde mellem de danske, svenske og norske astma-allergiorganisationer. Danmark varetager pt. vurderingen af produkttyperne personlig pleje, makeup og tissue- og hygiejneprodukter under Asthma Allergy Nordic. 

Nyhed: 09.01.2018


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning