Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Fyld madpakken med allergivenlige lækkerier

d. 12.08.2015: Det er igen tid til at smøre madpakker. Er du eller din familie allergisk over for visse fødevare, kan du med den gratis app og opskriftsdatabase 'Madallergi' få inspiration til at fylde madkassen med allergivenlige lækkerier. 
 
For børn og voksne med fødevareallergi kan det være svært at få madpakken til at sprudle, når der også skal tages hensyn til allergi over for fx æg og hvede.

Men der er hjælp at hente i den digitale opskriftsdatabase  'Madallergi', som både findes på Astma-Allergi Danmarks hjemmeside og kan hentes som app i App Store.
 
 
I databasen er der over 200 opskrifter, som er udviklet specielt for fødevareallergikere. Du har både mulighed for at søge på en bestemt opskrift og klikke dine allergier af, hvorefter opskrifter med de ingredienser, du ikke kan tåle, vil være udelukket. 
 
Samtidig er opskriftsdatabasen inddelt i en række kategorier som fx morgenmad, hovedretter, tilbehør og salat, og i disse kategorier vil der også være masser af inspiration til at lave en appetitlig og allergivenlig madpakke. 
 
Idéer til madpakken:

 

 

 

 

 

 

 


Find selv flere opskrifter i opskriftsdatabasen 'Madallergi'.

Astma-Allergi Danmark står bag opskriftsdatabasen 'Madallergi', som er støttet af Ministeriet for Børn og Undervisnings tips- og lottomidler.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning