Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Hudallergi er temaet for ny kampagne

Med en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark fokus på den sårbare hud og forebyggelse med Den Blå Krans.

Foto: Colourbox

Astma-Allergi Danmark lancerer fra årsskiftet en ny kampagne, der sætter fokus på huden og forebyggelse af hudallergi. FRAGILE er navnet, og mænd og kvinder mellem 18 – 55 år er målgruppen.

Kampagnens fokus på hud og forebyggelse er valgt fordi, flere og flere mennesker får reaktioner på parfume, konserveringsmidler og andre kemiske stoffer, der kommer i berøring med huden. En kedelig stigende tendens, som Astma-Allergi Danmark ønsker meget mere fokus på.

- Herhjemme vurderes det, at mindst 10 procent af befolkningen er ramt af hudallergi. Undersøgelser fra andre europæiske lande viser, at det tal reelt kan være meget højere. Så vi vil fortælle danskerne, at man skal passe på sin hud og behandle den ordentligt ved at bruge produkter uden allergifremkaldende stoffer, siger Anne Holm Hansen, vicedirektør i Astma-Allergi Danmark.

I gang fra årsskiftet

Astma-Allergi Danmark skyder kampagnen i gang fra årsskiftet, og patientorganisationen har allerede nu fået bred opbakning. En række producenter og store dagligvarekæder har nemlig ønsket at bidrage til at sprede kampagnens budskab om fokus på huden, hvilket naturligvis vækker glæde:

 

At både producenter og flere af kæderne også deltager i kampagnen betyder, at vi når en del bredere ud, og det er jo fantastisk. Men det er også vigtigt, at vi sigter bredt. For hudallergi rammer os alle, så jo flere vi er til at oplyse om det, des bedre.

- Anne Holm Hansen

FRAGILE-kampagnen vil kunne følges på et kampagnesite samt på Astma-Allergi Danmarks og Den Blå Krans’ Facebook-sider og Instagram. Derudover vil kampagnen være temaet for første nummer af AstmaAllergi-bladet i 2018.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning