Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Høfeberramte strømmer til årets Høfeberskoler

Astma-Allergi Danmark afholder for første gang Høfeberskoler for unge og voksne, og interessen er stor blandt foreningens høfeberramte medlemmer.

Høfeberskoler

Årets Høfeberskoler foregår i maj måned, og interessen har været så stor, at der er oprettet venteliste til alle arrangementer. Foto: Astma-Allergi Danmark

Pollensæsonen er i gang, og mange kæmper med rindende næser og kløende øjne – de velkendte høfebersymptomer. Høfeber kan være meget indgribende i hverdagen og påvirker livskvaliteten, hvis man ikke er velbehandlet.

Derfor strømmer høfeberramte medlemmer nu til Astma-Allergi Danmarks Høfeberskoler for at få viden og hjælp til at behandling af høfeber og dele erfaringer med andre. Årets Høfeberskoler foregår i maj måned i Odense, Aarhus og København, og interessen har været så stor, at der er oprettet venteliste til alle arrangementer.

Fællesskab for medlemmer

Høfeberskolen foregår en hverdagsaften, hvor deltagerne får undervisning af speciallæge i lungemedicin og fagområdespecialist i allergi, overlæge Linda Makowska Rasmussen. På Høfeberskolen får deltagerne ny viden om symptomer, behandling og gode råd til hverdagen med høfeber og allergi over for dyr, husstøvmider og pollen.

Deltagerne kan i løbet af aftenen stille spørgsmål til underviseren, få rådgivning hos Astma-Allergi Danmark og dele erfaringer med andre medlemmer.

Fakta: Symptomer på høfeber

Høfeber viser sig som snue, nys og tilstoppet næse samt røde og kløende øjne. Nogle oplever også rindende øjne, lysfølsomhed samt hævelse af øjenlåg og af øjenslimhinden.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning