Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

God jul og godt nytår!

 

d. 19.12.2014: Astma-Allergi Danmark ønsker alle en glædelig og symptomfri juletid. Vores rådgivning holder juleferie og er tilbage den 5. januar 2015.


Juleforberedelserne er godt i gang for mange, men juletiden kan være lidt af et forhindringsløb for dig med astma, høfeber eller fødevareallergi.

Partikler i luften fra gran eller stearinlys kan genere øjne, næse eller lunger. Eller det kan være mad og drikke, der kan give eksem eller maveproblemer – fx nødder og mandler i julekonfekten, mælkeprodukter i desserten eller de saftige juleappelsiner og mandariner.

Find svar på julens mest stillede spørgsmål

Det er derfor en fast tradition, at de mest stillede spørgsmål i vores rådgivning op mod jul handler om alternativer til julens traditionelle mad, drikke og julepynt.

Hvad enten du er astmatiker, allergiker eller har eksem gælder det om, at du får så god en jul som mulig. Vi har samlet en masse gode jule- og nytårstips, så du kan komme godt igennem højtiden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning