Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Forær en allergivenlig buket på valentinsdag

Fejr kærligheden på valentinsdag med den allergivenlige rosa buket skabt af FLOWR.DK i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Ved køb af buketten støtter du samtidig Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Allergivenlig buket Flowr
FLOWR.DK donerer 10 kroner per solgt buket til Astma-Allergi Danmark. Foto: FLOWR 

Fredag den 14. februar er det valentinsdag, hvilket er en god anledning til at forære en smuk blomsterbuket og fejre kærligheden. Valentinsdag er ikke kun for par. Det kan fx være, at man fejrer kærligheden til en kær single veninde eller en anden, der fortjener noget forkælelse.

Den allergivenlige rosa buket fra FLOWR.DK er sammensat af lyserøde roser, eustoma, løvemund og limonium, som alle er blomster, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere.

Buketten er lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark til gavn for foreningens medlemmer og alle, der har pollenallergi eller er duftoverfølsomme. Ved køb af buketten donerer FLOWR.DK 10 kroner per solgt buket til Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Bestil buketten allerede i dag

Det er muligt at bestille den smukke allergivenlige buket allerede i dag og få den leveret på valentinsdag eller i forbindelse med en anden anledning som fx barnedåb eller jubilæum. 

Den allergivenlige rosa buket fra FLOWR.DK koster 300 kroner. Prisen er inklusiv gaveæske, et kort med din personlige hilsen og levering. Buketten kan leveres til og med den 17. marts 2020.

Nyhed: 03.02.2020


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning