Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Få motion og støt os

Foto: Colourbox
Er du allerede i gang med træningen, eller vil du gerne? Så giver vi dig muligheden for også at gøre en forskel for andre. Du kan enten stille op i Helsingør 17. juni, København 18.-20. august eller Aarhus 10. september.
 
Den eneste forudsætning er, at du kan svømme 400 meter, cykle 18 km og løbe 4 km. Der er ingen krav til hverken udstyr eller påklædning. Hvis du vil have en af de to billetter, skal du oprette en profil på BetterNow.org, så du samtidig kan samle penge ind og støtte astma- og allergisagen. 

Skriv en besked til os senest 1. juni med et par forslag til, hvordan du vil samle ind til Astma-Allergi Danmarks arbejde. Vi trækker lod blandt alle de indkomne forslag – og hjælper dig gerne med at oprette en profil på BetterNow.org


Sådan kommer du i gang

Du kan fx få dine venner til at give et beløb, hver gang de har tilbagelagt en kilometer, du kan sælge hjemmebagte kager til forskellige sociale arrangementer, du kan oprette en løbe, gå eller cykel-støtteklub – mulighederne er mange. Vi er bare glade for al den støtte, vi kan få – så del gerne budskabet med dine venner.
 
Hjælp os med at styrke forebyggelsen og øge livskvaliteten for de omkring 1,5 millioner danskere, der er ramt af astma, allergi, høfeber eller eksem.
 
 

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning