Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Få den nyeste viden om alternativ behandling

1,2 millioner. Så mange danskere bruger alternativ behandling. Astma- og allergiområdet er ingen undtagelse, når det gælder brugen af de alternative behandlingsformer. Flere oplever nemlig stor glæde ved alternativ behandling. 
 
Som det ser ud nu, eksisterer der ikke dokumenteret viden for, at alternativ behandling virker på astma eller allergi. Derfor har du måske også hørt om nogle, der har prøvet alternativ behandling uden resultat.
Der forskes dog meget i at finde dokumentation. 
 
Hos Astma-Allergi Danmark følger vi naturligvis med i den forskning, og nu har du mulighed for også selv at holde øje med udviklingen på området. Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling (SRAB) har nemlig givet nyt liv til den hjemmeside, som engang hed Vifab.dk, og som blev nedlagt i 2012. Hjemmesiden har skiftet navn og hedder nu www.srab.dk. Her kan du blandt andet læse om alternative behandlingsformer og finde viden om den nyeste forskning på området.
 

Overvejer du alternativ behandling?

Så kan det være en god idé at overveje, hvordan du kan bruge den alternative behandling som supplement til den behandling, du får hos din læge, hvad den må koste, og hvor lang tid du vil bruge på alternative behandlingsformer.  
 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning