Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Donation til Astma-Allergi Danmark på Black Friday

Den danske tøjproducent DILLING har igen i år valgt at droppe rabatterne på Black Friday og i stedet donere 20 procent af omsætningen på dagen til Astma-Allergi Danmark.

På Black Friday den 27. november vil DILLING donere 20 procent af sin omsætning til Astma-Allergi Danmark. Foto: DILLING

Arbejdet med astma og allergi har altid været en sag, der har optaget den danske tøjproducent DILLING meget – særligt fordi virksomhedens kunder har deres produkter helt tæt på huden.

DILLING har derfor valgt for andet år i træk at støtte Astma-Allergi Danmark med en donation på Black Friday. Her vil DILLING donere 20 procent af omsætningen i Danmark fra Black Friday den 27. november.

– Vi var glade for samarbejdet til Black Friday med Astma-Allergi Danmark sidste år og håber også på et godt samarbejde fremover. Vi vil derfor igen i år støtte arbejdet for at gøre hverdagen nemmere for alle ramt af astma og allergi. Vores tøj bæres helt tæt mod huden. Det er derfor vores fornemmeste opgave at udvikle skånsomme produkter, som børn og voksne trygt kan bruge, fortæller direktør for DILLING, Morten Dilling.

Styrker vores arbejde for en bedre hverdag med astma og allergi

Beløbet fra DILLINGs donation fra Black Friday sidste år blev blandt andet brugt til at styrke Astma-Allergi Danmarks aktiviteter og projekter til gavn for familier med astma og allergi tæt inde på livet – blandt andet arbejdet med at give støtte, rådgivning og hjælp til dagligdagen med astma og allergi for alle dem, der har behov, samt vores kursusaktiviteter for foreningens medlemmer.

For vicedirektør Anne Holm Hansen handler det ikke kun om selve donationen, men også om værdien i samarbejdet.

– Udover at Astma-Allergi Danmark kan bruge pengene til fortsat at styrke vores aktiviteter og projekter, vil samarbejdet forhåbentligt også skabe endnu større fokus og mere opmærksomhed på vores sag og vores arbejde for en bedre hverdag med astma og allergi.

I Astma-Allergi Danmark er vi meget taknemmelige for donationen.

Medlemskab for dig

Har du astma, allergi, høfeber og eksem, står du ikke alene.
I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.


Vi er din medlemsforening


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning