Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Deltag i eksemskoler over hele landet

Få hjælp til hverdagens udfordringer med børneeksem – også kaldet atopisk eksem – når Astma-Allergi Danmark inviterer til gratis eksemskole over hele landet.

Deltag i eksemskoler over hele landet

Børneeksem er en af de hyppigste kroniske hudsygdomme, som rammer både børn og voksne. Har du selv, eller har dit barn børneeksem, så bliv klogere på, hvordan du kan forebygge kløe og eksemudbrud til Astma-Allergi Danmarks eksemskoler, der foregår over hele landet. Det er gratis at deltage. 

Eksemskolen foregår i København (24/1), Aalborg (30/1), Silkeborg (31/1), Kolding (1/3) og Næstved (8/3).

Bryd en ond spiral

Rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark, Betina Hjorth, fortæller, at eksemskolen er for alle: Unge, voksne og forældre til børn med børneeksem.
 

– Mange danskere med eksem befinder sig i en ond spiral med kløe og voldsomme udbrud. På eksemskolen lærer du, hvordan du bedst forebygger og behandler din egen eller dit barns eksemhud.

 

- Betina Hjorth, Rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark

Betina Hjorth råder derfor alle, der er plaget af børneeksem, til at deltage i eksemskolen.

Det er afdelingslæge og ph.d. Kristina Sophie Ibler og sygeplejerske Christine Munch Westergaard fra Sjællands Universitetshospital i Roskilde, som underviser. I løbet af aftenen vil de fortælle om den nyeste viden og give praktiske råd til hverdagens udfordringer med eksem. Astma-Allergi Danmarks Rådgivning vil også være til stede. 

Hver femte barn får børneeksem

I dag får omkring hver femte barn i Danmark børneeksem, og interessen for eksemskolen er især stor blandt forældre til børn med børneeksem.
 

– Vores erfaring er, at den evindelige kløe i hverdagen med børneeksem fylder rigtig meget hos de berørte. Så det får selvfølgelig særligt fokus.

Betina Hjorth, Rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark

Til eksemskolen får deltagerne også konkrete smøretips og råd til, hvordan man hjælper sit barn, der lider under kløen. Der vil også være muligheder for at få prøver af forskellige hudplejeprodukter i pausen. 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Skriv til rådgiver Rikke Lystbæk Tygesen på rt@astma-allergi.dk eller ring til Astma-Allergi Danmark på telefon 43 43 59 11. Husk at oplyse telefonnummer, e-mailadresse og antal deltagere.

Nyhed: 04.01.2018

 

Rådgivning når det passer dig

Bliv medlem og få adgang til online rådgivning


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning