Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Bruger du Relvar Ellipta mod din astma?

Inhalationsmidlet Relvar Ellipta har skiftet farve fra blå til gul.  Årsagen til farveændringen er, at anfaldsmedicin mod astma i visse situationer kaldes for ”blå medicin”. Dermed vil ændringen af farve eliminere risikoen for, at der sker forveksling mellem anfaldsmedicin og kombinationspræparatet, Relvar Ellipta.

Men nu er producenten bag Revlar Elipta, Glaxo Smith Kline (GSK), blevet informeret om, at der stadig er blå pakninger på markedet, og at enkelte patienter har anvendt den blå Relvar Ellipta som anfaldsmedicin, hvilket ikke er korrekt.

Derfor er det vigtigt, at patienter, der bruger Relvar Ellipta, er opmærksomme på, at der ikke er tale om anfaldsmedicin, selv om de måske vil få udleveret Relvar Ellipta i blå pakninger.

Har du oplevet bivirkninger, både kendte og nyopdagede, opfordres du til at indberette dem hurtigst muligt til Lægemiddelstyrelsen. Bivirkningerne indberettes på www.meldenbivirkning.dk eller direkte til GSK på dk-info@gsk.com.  


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning