Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Astma-Allergi Danmark sender hilsen til protektor H.K.H. Prins Joachim

I anledning af nyheden om at H.K.H. Prins Joachim og hans familie flytter til Frankrig for en periode, sender Astma-Allergi Danmark en hilsen og en stor tak for støtten i de mange år, hvor prinsen har fungeret som foreningens protektor. Foreningen ser frem til endnu flere års godt samarbejde med Prins Joachim.

H.K.H. Prins Joachim priktestet Snot or not

H.K.H. Prins Joachim har flere gange deltaget i Astma-Allergi Danmarks Snot or not-kampagne. Blandt andet i 2016, hvor han fik lavet en priktest for allergi.

Astma-Allergi Danmark glæder sig på Prins Joachims vegne over den spændende mulighed, prinsen har fået for at uddanne sig i Frankrig. I den forbindelse ønsker foreningen at udtrykke sin taknemmelighed for prinsens store støtte gennem årene. 

Som et af H.K.H. Prins Joachims protektorater er Astma-Allergi Danmark blevet informeret om den kommende flytning og at prinsens tilknytning og forhold til de respektive organisationer og mærkesager forbliver uændrede – men der kan i sagens natur være begivenheder i perioden, hvor prinsen ikke vil have mulighed for at deltage.

Aktiv deltagelse gennem årene

Senest har Prins Joachim i februar 2019 repræsenteret Astma-Allergi Danmark ved åbningen af Københavns Universitets nye hudforskningscenter i Mærsk Tårnet i København. Centret skal bidrage med forskning inden for immunologi og hudsygdomme, som kan hjælpe i udviklingen af ny medicin. 

Prins Joachim har også flere gange deltaget i Astma-Allergi Danmarks årlige Snot or not-kampagne og derigennem været med til at udbrede foreningens budskab om, at de fleste kan det meste, så længe de er velbehandlede for høfeber og astma. 

Astma-Allergi Danmark ønsker Prins Joachim en god flytning, og ser frem til at fortsætte samarbejdet om at udbrede kendskab til astma- og allergisagen.

Nyhed: 08.03.2019

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning