Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny kampagne sætter fokus på høfeber

Høfeberen hærger, og derfor er Astma-Allergi Danmark gået sammen med Danmarks Apotekerforening for at sætte fokus på symptomer, gode råd og behandling i en ny kampagne.

Karsten har høfeber

Figuren Karsten har høfeber i den nye kampagne, som Danmarks Apotekerforening har lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Foto: Danmarks Apotekerforening

Med op mod en million pollenallergikere i Danmark er der mange, der i øjeblikket oplever løbende næse, nys og røde øjne. Desværre er der også mange, der ikke opsøger hjælp, men i stedet affinder sig med deres symptomer. Det skal der laves om på.

Derfor er Astma-Allergi Danmark gået sammen med Danmarks Apotekerforening i en ny kampagne, der skal minde danske pollenallergikere om, at der er hjælp at hente, når pollensæsonen raser.

Karsten har høfeber

Med figuren Karsten i centrum tager kampagnen fat i høfeberens forskellige afkroge. Kampagnen sætter særligt fokus på hvilke symptomer, man skal være opmærksom på, og hvordan man finder frem til den behandling, der er bedst for den enkelte.

Kampagnen varer hele maj måned, og du kan besøge kampagnesiden her

Snot or not – pollenallergi kan give astma

Husk også at Astma-Allergi Danmark i maj måned sætter fokus på, at pollenallergi kan give astma. Det sker igennem kampagnen Snot or not. Faktisk har hele 30 procent af pollenallergikere også astma, men mange ved det ikke.

På kampagnesiden kan du derfor blive klogere på sammenhængen mellem pollenallergi og astma, samt hvordan du kan øge din livskvalitet med gode råd, tekniske hjælpemidler og den rette behandling.

Nyhed: 09.05.19

 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning