Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Du modtager et opkald: Astma-Allergi Danmark er der for dig

Som en service foretager Astma-Allergi Danmark tryghedsopkald til foreningens medlemmer. Derfor får du – eller har måske allerede fået – en opringning fra os.

I øjeblikket udfører vi tryghedsopkald til alle vores medlemmer. Det gør vi for at sikre, at I har det godt her i corona-pandemien. Foto: All Ears 
 
Vi ringer til dig – for din skyld. Vi ved nemlig, at der er mange spørgsmål, der melder sig i forbindelse med coronavirus og den usikkerhed, som situationen medfører. Det kan være svært at finde hoved og hale i konstant skiftende retningslinjer og anbefalinger, og frygten for at bevæge sig rundt i et genåbnet samfund kan fylde.
 
Derfor giver Astma-Allergi Danmark nu alle medlemmer et tryghedsopkald, hvor vi lytter, besvarer spørgsmål og giver værktøjer til bedre at kunne håndtere hverdagen med kroniske sygdomme som for eksempel astma, allergi og eksem, i en tid med coronavirus.
 

Vi lytter til dig

Med tryghedsopkaldet vil vi benytte lejligheden til at fortælle dig lidt om de muligheder, du har som medlem, og lytte til dine behov og eventuelle ønsker. Hvis du har brug for det, tilbyder vi desuden, at du kan blive ringet op af vores rådgivere, når det passer dig. Vi håber, du vil tage imod opkaldet, og glæder os til at få en kort, uforpligtende snak med vores medlemmer.
Efter opkaldet modtager du en mail med de fordele, du har som medlem. 

Skift betalingsmetode og vind biografbilletter

I løbet af samtalen bliver du også tilbudt at skifte betalingsmetode fra giro til MobilePay, som er nemmere og mindre omkostningsfuldt for dig og for os som forening. Når de opretter dig, bliver du bedt om at oplyse cpr.nr. og kontonummer. 
 
Det er meget enkelt at betale med MobilePay - det kræver kun, at du åbner en sms og 'swiper' i din MobilePay-app.
 
Vi trækker lod om to biografbilletter blandt alle medlemmer, der konverterer deres betaling fra girokort til MobilePay inden den 31. december 2020. 
 
Du kan også selv skifte betalingsmetode ved blot at skrive en mail til info@astma-allergi.dk, hvor du angiver dit telefonnummer og medlemsnummer. Alternativt kan du ringe direkte til vores administration på tlf.nr.: 4343 5911.

Derfor bliver du ringet op af All Ears

Det er den socialøkonomiske virksomhed All Ears, som laver efterårets tryghedsopkald for Astma-Allergi Danmark til foreningens medlemmer. All Ears bidrager til at skabe arbejdspladser for mennesker med synshandicap – og de er rigtig
gode til at lytte. Målet er at få talt med så mange medlemmer som muligt, og vi ser frem til at blive klogere på jeres trivsel, ønsker og behov.

Nyhed: 22.09.2020

 

Rådgivning når det passer dig

Bliv medlem og få adgang til online rådgivning


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning