Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

App gør livet lettere for allergikere

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med Allergyapp, så det via app’en nu bliver nemmere for allergikere at finde plejeprodukter med Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans.
 
- Vi ved, at det kan være vanskeligt for allergikere at læse en indholdsdeklaration, og at mange derfor får købt produkter, som de ikke kan tåle. Her kan Allergyapp og Den Blå Krans være med til at gøre livet lettere for allergikerne og skabe tryghed i valget af produkter, udtaler Jeanne Duus Johansen, professor ved det anerkendte nationale Videncenter for Allergi.

Allergyapp er en app udviklet til at hjælpe de forbrugere, som er blevet udredt, og som har fået konstateret allergi over for et eller flere stoffer. Allergyapp er udviklet i samarbejde med danske allergi- og hudlæger. 
 

Opret en profil, og find de produkter, du kan tåle

 
For at bruge Allergyapp skal man blot oprette en allergiprofil. Derefter er det let at finde de rigtige produkter i butikkerne – enten via stregkodescanneren eller ved søgning efter produkterne i appen.
 
Ved samarbejdet mellem Astma-Allergi Danmark og Allergyapp er det nu blevet nemt at finde produkter med Den Blå Krans i app’en. Produkter med Den Blå Krans har gennemgået en vurdering, så risikoen for allergi er minimal. Derfor kan produkter med Den Blå Krans være en hjælp for allergikere, men også de forbrugere, som vil minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi.
 
Allergyapp er gratis og fås både til iPhone og Android, men i øjeblikket er det kun på iPhone, at man kan søge specifikt efter produkter med Den Blå Krans. 
 

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning