Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Allergivenlige blomsterbuketter året rundt

Astma-Allergi Danmark har indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i december 2019 og hele 2020.

Allergivenlig blomsterbuket
Fødselsdag, mors dag, jubilæum. Giv en smuk allergivenlig blomsterbuket til enhver anledning året rundt.  Foto: FLOWR.DK

Nu kan du glæde en, du holder af, med en smuk allergivenlig buket året rundt. Astma-Allergi Danmark har nemlig indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR til gavn for Astma-Allergi Danmarks medlemmer, pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

– Vi har lyttet til vores medlemmer, som oplever, hvordan blomsterbuketter kan give høfebersymptomer som nys og løbende næse. Derfor er vi meget glade for, at det nu er muligt at glæde alle med en smuk allergivenlig blomsterbuket, siger Anne Holm Hansen, vicedirektør i Astma-Allergi Danmark.

De allergivenlige blomsterbuketter er sammensat ud fra Astma-Allergi Danmarks ekspertise om pollen. Buketterne indeholder derfor kun blomster og snitgrønt, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

Når du køber en allergivenlig buket fra FLOWR.DK, støtter du samtidig Astma-Allergi Danmark, da FLOWR for hver solgt buket donerer 10 kroner til foreningens arbejde.

Julebuket til en, du holder af

Den første allergivenlige blomsterbuket, du kan få leveret fra FLOWR.DK, er en smuk julebuket. Julebuketten kan fx være et alternativ til adventspakken eller en kærlig værtindegave til årets julefrokost. Buketten indeholder blandt andet røde roser, lilla eustoma og blå mandstro. 


​Køb den allergivenlige julebuket på FLOWR.DK til første leveringsdag den 2. december. Sidste leveringsdag er mandag den 23. december.

Nyhed: 12.11.2019

Medlemskab for dig med pollenallergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening.


Køb en Allergivenlig julebuket og støt vores arbejde

 

Glæd en du holder af med en allergivenlig buket. For hver solgt buket donerer FLOWR 10 kr. til Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning