Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

”Medlemskabet giver mig tryghed”

Luise Lomholt har meldt sig ind i Astma-Allergi Danmark for at få viden og hjælp til sin astma. Samtidig vil hun gerne deltage i foreningens astmaskoler for voksne, hvor hun kan møde andre, som lever med astma.

Medlem Luise LomholtMedlemskabet i Astma-Allergi Danmark giver Luise Lomholt tryghed. Foto: Privat

En hverdag med allergi, høfeber, astma og eksem har sine udfordringer for mange danskere. For to år siden fik Luise Lomholt konstateret både astma og allergi. Hun har altid levet en meget fysisk aktiv livsstil, som hun ønskede at opretholde. Derfor har Luise meldt sig ind i Astma-Allergi Danmark. Et medlemskab som giver tryghed, viden, værktøjer og mulighed for erfaringsudveksling.

– Jeg skal lære at navigere i en hverdag, som er forandret på grund af min astma og allergi. Det forventer jeg, at Astma-Allergi Danmark kan hjælpe mig med, siger Luise Lomholt.

Rådgivningen er en hjælp på vejen

Et liv med astma og allergi kan medføre en lang række spørgsmål. Derfor sidder Astma-Allergi Danmarks kompetente rådgivere klar til at råde dig omkring din hverdag med astma og allergi. Luise Lomholt har for nylig benyttet Astma-Allergi Danmarks telefonrådgivning til at få svar på spørgsmål om forskellige medicintyper og bivirkningerne ved dem.

– Rådgiveren gav mig de svar, jeg havde brug for, og bagefter følte jeg mig bedre klædt på til en fortsat god dialog med min egen læge, som står for min behandling, og med hospitalet, hvor jeg går til kontrol, fortæller Luise Lomholt.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning kan kontaktes telefonisk alle hverdage mellem 9-12 samt onsdag kl. 16-18. Medlemmer kan også benytte vores Medlemsrådgivning og få skriftlig rådgivning via en sikker selvbetjeningsløsning på alle tidspunkter af døgnet, eller ved at booke et opkald fra en af vores rådgivere.

Vil gøre brug af tilbud om astmaskole

Luise Lomholt er ikke i tvivl om, at hun vil gøre brug af Rådgivningen igen i fremtiden til at vende spørgsmål om astma og allergi. Derudover er hun meget interesseret i at deltage i en af Astma-Allergi Danmarks astmaskoler for voksne. Dels for at få ny faglig viden om astma, men også for at få chancen for at møde andre, som har levet med astma i længere tid.

– Der er ingen i min omgangskreds, som har astma, og jeg vil gerne trække på andres erfaringer, siger Luise Lomholt.

Astma-Allergi Danmarks skoler er et tilbud til medlemmer, der ønsker mere viden om deres sygdom og muligheder for behandling.

Dine fordele som medlem

Patientskoler og -kurser
Her får du viden, rådgivning og muligheden for at møde andre medlemmer.

Rådgivning – når du har tid
Benyt Netrådgivningen, eller ring på 43 43 42 99 alle hverdag kl. 9-12 samt onsdag kl. 16-18.

Netværksgruppe
Online fællesskab med foreningens andre medlemmer. Find gruppen på Facebook, den hedder ”Allergi, høfeber, astma og eksem – for Astma-Allergi Danmarks medlemmer”.

Medindflydelse
Kom med input, og deltag i det årlige landsmøde.

Medlemsbladet AstmaAllergi
Udkommer seks gange årligt.

Ferieboliger
​Ferielejligheder i Spanien og sommerhuse fra medlem til medlem.

Nyhed: 24.10.2019

Medlemskab for dig med astma

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med astma har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Vi er din medlemsforening.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning