Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

”Medlemskabet gør en forskel for os”

Familien Marquardt lever med astma og allergi tæt inde på livet. Gennem familiens medlemskab af Astma-Allergi Danmark får de brugbar viden og mulighed for at sparre med andre familier i lignende situationer.

Kim Marquardt

Kim Marquardt og familien har stor glæde Astma-Allergi Danmarks medlemstilbud. Foto: Astma-Allergi Danmark

En hverdag med allergi, høfeber, astma og eksem har sine udfordringer for mange danskere. Hos familien Marquardt har sønnen Oliver på 10 år astma og nøddeallergi. Det kan give nogle situationer i hverdagen, hvor familiens medlemskab af Astma-Allergi Danmark er en stor hjælp.

– Via vores medlemskab får vi nogle medlemsblade, og vi har mulighed for at få information. Både omkring forskning men også omkring praktisk ting i hverdagen, som gør en forskel for os og giver os mere viden, fortæller Kim Marquardt, som har været medlem af Astma-Allergi Danmark i fem år.

– Det gør det mere kvalificeret for os at kunne stille spørgsmål, når vi skal til lægen og have opfølgninger og undersøgelser, siger han.

Rådgivningen er en hjælp i hverdagen

Et liv med astma og allergi kan medføre en lang række spørgsmål. Derfor sidder Astma-Allergi Danmarks kompetente rådgivere klar til at lytte og give gode råd til hverdagen med astma og allergi. Det er et medlemstilbud, som har stor værdi for Kim og hans familie.

– Hvis vi står i en situation, hvor vi har behov for sparring, kan vi benytte Rådgivningen. Det kan være svært at sparre med andre, der ikke har de samme udfordringer tæt inde på livet. Der er Rådgivningen fantastisk.

Familien Marquardt har benyttet Rådgivningen, da de stod i en specifik problemstilling i forhold til sønnen Oliver og håndtering af nødder andre steder end i hjemmet.

– Vi fik supergod vejledning og på baggrund af det, så fandt vi faktisk nogle rigtig gode løsninger, fortæller Kim.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning kan kontaktes telefonisk alle hverdage mellem 9-12 samt onsdag kl. 16-18. Medlemmer kan også benytte Medlemsrådgivningen og få skriftlig rådgivning via en sikker selvbetjeningsløsning på alle tidspunkter af døgnet, eller ved at booke et opkald fra en af vores rådgivere.

Familiekursus i Lalandia er et hit

Kim er ikke i tvivl om, at de vil gøre brug af Rådgivningen igen, hvis de ender i en situation, hvor de har behov for sparring. Udover Rådgivningen er familien Marquardt, og særligt sønnen Oliver, begejstrede for Astma-Allergi Danmarks familiekursus i Lalandia, som de for nyligt har deltaget i for anden gang.

– Det at møde andre i samme situation betyder rigtig meget for især vores søn. Så kan han se, at han ikke er den eneste, der render rundt og døjer med de udfordringer.

Selv sætter Kim pris på muligheden for at få ny viden og sparre med andre familier i samme båd.

– Vi havde muligheden for at stille spørgsmål og vi fik rigtig mange svar på nogle ting, som vi var i tvivl om. Vi mødte andre familier, som står i lignende situationer, og vi hørte nogle super foredrag. Det var en rigtig god weekend.

Nyhed: 18.12.2019

Medlemskab for dig

Har du astma, allergi, høfeber og eksem, står du ikke alene.
I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.


Vi er din medlemsforening


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning