Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyheder

24.03.2017
Er du en god historie?
Vi søger cases med mod på medier.
24.03.2017
Flere eksempatienter får parfumeallergi
Parfumeallergi hos eksempatienter er steget markant de seneste år, viser en stor undersøgelse. Det er hos mandlige eksempatienter, at stigningen er størst.
21.03.2017
Så blev det elmepollens tur
Med et pollental på 3 i København er sæsonen for elmepollen nu skudt i gang.
21.03.2017
Mal med god samvittighed
For dig der bekymrer dig om allergi kan det være svært at vælge maling, når væggene i hjemmet skal piftes op. Det er nu blevet lettere. Samtidig støtter du allergisagen.
02.03.2017
Syv politikersvar fra Borgen
Astma-Allergi Danmark var for fjerde år på Christiansborg og prikke politikerne. Vi gav syv forskellige politikere en status på allergiområdet og spurgte, hvad der overraskede dem mest. De gav os syv forskellige svar.
27.02.2017
Slut med MI på huden
Plejeprodukter, som bliver på huden, må ikke længere indeholde det stærkt allergifremkaldende konserveringsmiddel MI. Det er et skridt på vejen, mener Astma-Allergi Danmark, som gerne ser et forbud mod MI i alle plejeprodukter.
22.02.2017
Politikere skal prikkes
Så gør vi det igen. Prikker til politikerne. Og alle jer andre.
21.02.2017
Pollensæsonen er startet
Kløende øjne, nys og dryppende næse. Der er pollen i luften. Astma-Allergi Danmark bringer årets første pollental og står klar med både app og rådgivning til høfeberramte danskere.
02.02.2017
Sundhedsminister: Der skal rettes op på allergiområdet
Ifølge Sundhedsstyrelsen har det danske sundhedsvæsen ikke haft tilstrækkeligt fokus på allergiområdet. Og det skal der rettes op på, lyder det fra sundhedsminister Ellen Trane Nørby.
02.02.2017
100.000 kr. savner ejere
Astma-Allergi Danmark uddeler igen i år donationer til ældre med behov. Er du en af dem?
31.01.2017
”Vi følte os magtesløse”
Børneeksem kan være svært at håndtere for både barn og forældre. Det gik op for Vibeke Jensen, da hendes søn, William, fik plamager på kroppen og svaret på en diagnose udeblev. Heldigvis var der en løsning.
25.01.2017
Kom med til Astma-Allergi Danmarks landsmøde 2017
Har du lyst til at få indflydelse på, hvordan vi i Astma-Allergi Danmark planlægger vores arbejde for, at alle berørt af allergi, høfeber, astma og eksem får en bedre hverdag?
24.01.2017
Pollensæsonen lader vente på sig
Det milde vejr kan betyde tidligere start på pollensæsonen. Men Astma-Allergi Danmarks pollentællere venter stadig.
20.01.2017
Forsker: "Undgå e-cigaretter hvis du har astma"
Dampe fra e-cigaretter udgør ifølge overlæge og ekspert i rygning, Charlotta Pisinger, et helbredsproblem for mennesker med astma. Men også dem med allergi kan være i farezonen, viser ny forskning om konsekvenserne ved brug af e-cigaretter.
17.01.2017
”Jeg troede, at jeg gjorde det allerbedste”
Når ens barn har børneeksem, kan det være svært at være forælder og leve med usikkerheden om at gøre det rigtige. Og hvad gør man så for at hjælpe sit barn?
10.01.2017
Deltag i gratis børneeksemskole
Har dit barn børneeksem – eller har du selv eksem? Og vidste du, at du kan behandle eksemhud forebyggende? Lær hvordan på Astma-Allergi Danmarks gratis eksemskoler, som afholdes i hele landet.
04.01.2017
”Vi skal passe på huden”
Fitnessekspert Charlotte Bircow Næss-Schmidt scanner altid varedeklarationen, når hun vælger produkter. Hun vil nemlig vide, hvad hun putter på huden. Men hun har ikke kunne finde noget, som hun med god samvittighed vil bruge i forbindelse med sport. Derfor besluttede hun sig for selv at udvikle hudplejeserien Active by Charlotte, der bærer allergimærket Den Blå Krans.
06.12.2016
Bedre tjek på lungerne
Når dine lunger skal undersøges, skal du typisk igennem en lungefunktionsundersøgelse – også kaldet for en spirometri. Som noget nyt har sygeplejersker over hele landet nu mulighed for at tage et kørekort i undersøgelsen, som skal være med til at sikre patienterne en mere ensartet tilgang af højere kvalitet.
02.12.2016
Brug for et juletilskud?
Julen er en dejlig, men dyr tid. Derfor er vi glade for, at vi i Astma-Allergi Danmark kan hjælpe med forsinket julehjælp i det nye år. Vi uddeler i alt 20 legater på hver 5.000 kr. til vores ældre og enlige medlemmer, der kan trænge til en håndsrækning.
01.12.2016
Tatoveringsfarver skal under lup
En ny national tatoveringsstrategi skal sætte fokus på skadelige stoffer i blækket. Initiativet er positivt, hvis det fører til mere viden om farverne, så man som forbruger kan vælge en tatovering til eller fra på et oplyst grundlag, mener Astma-Allergi Danmark.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning