Web Content Display Web Content Display

Astmaskole for voksne

I Astma-Allergi Danmark hører vi ofte, at I med astma efterlyser mere viden om sygdommen. Og vi vil gerne hjælpe jer ca. 300.000 astmatikere i Danmark.

Vi inviterer derfor endnu engang til kursus på vores populære astmaskole, hvor du kan få mere viden om din astmasygdom. Tag endelig en pårørende med.

Speciallægerne i lungemedicin, professor Vibeke Backer og Linda Makowska Rasmussen, vil stå for undervisningen, og de vil blandt andet komme ind på:

  • Hvad er astma?
  • Hvorfor får man astma?
  • Hvordan behandles astma
  • Hvad kan give astma-symptomer?


Du vil naturligvis også selv få mulighed for at stille spørgsmål.


Tilmelding

Tilmelding skal ske til Astma-Allergi Danmark på tlf. 43 43 59 11 eller til che@astma-allergi.dk.

Det er gratis at deltage.


I 2017 afholder vi Astmaskoler følgende steder:

 

Alle dage
 

kl. 18-21

16. januar 2017

Florentz, Algade 13, 4000 Roskilde - afholdt

24. januar 2017


Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense - afholdt

1. februar 2017


Best Western Torvehallerne, Fiskergade 2-8, 7100 Vejle - afholdt

1. marts 2017


Best Western Golf Hotel Viborg, Randersvej 2, 8800 Viborg

 

Astmaskoler for voksne er gratis takket være et sponsorat fra Teva Respiratory.

 

Hvad synes deltagerne om kurset?

50 spørgelystne deltagere var med, da vi endnu engang afholdt vores succesfulde astmakursus for voksne i selskab med astmaprofessor Vibeke Backer og overlæge Linda Rasmussen. Læs her, hvad deltagerne i København fik ud af kurset. 

 

David Aixa Christensen, 39 år
»Jeg er blevet bekræftet i, at det er vigtigt at jagte lægen i forhold til at få den rette behandling. Min kone har lidt problemer med at få landet en ordentlig behandling – der har vi været mere heldige med vores datter, som er blevet behandlet lige siden hun var helt lille, fordi vi havde en rigtig dygtig læge, der havde meget forstand på det her område. Og jeg kan se, hvor stor betydning, det har. Så det handler meget om, hvor meget du pusher din egen læge til at gennemtvinge den ønskede behandling.«

   

 

Camilla Lunn, 38 år
»Jeg har fået svar på en masse spørgsmål, og der er kommet rigtig mange gode facts. Jeg fik konstateret astma for halvandet års tid siden, så det er nyt for mig.

- Jeg har været til flere hjerteundersøgelser, pga. trykken i brystet og panik – sådan angstanfald. Hvor man ikke rigtig fandt det helt store. Men det giver mening for mig nu, at det var astma.«

   

 

Thomas Hougaard, 40 år
»Jeg vil absolut anbefale kurset til andre. Jeg har været tilbageholdende med at engagere mig enormt meget i, hvad astma egentlig er for noget – og tænkt, at det må lægen tage sig af – sige, hvad jeg skal gøre, og så bliver det vel godt.

- Jeg har det ret godt i forhold til, hvordan folk ellers beskriver dét at leve med astma, men jeg er blevet klar over, at jeg godt kan få det bedre – og at det stiller nogle krav til mig selv. Det her kan blive begyndelsen på det for mig og for andre i samme situation.«