Web Content Display Web Content Display

Tidligere møder

Opstartsmøde for Netværk for Sundhedsplejersker

Første arrangement i Netværk for Sundhedsplejersker bød på forskellige oplæg om blandt andet baggrunden for netværket, hvad man som sundhedsplejerske kan opnå ved at indgå i netværk, introduktion til virtuelt netværk samt forslag til, hvad og hvordan netværket skal bidrage til at understøtte og forstærke det forebyggende arbejde med astma og allergi i kommunerne. Endelig bød dagen på et oplæg fra professor Susanne Halken om de nyeste europæiske guidelines om forebyggelse af allergi.

 

Nye råd om ernæring til spæd- og småbørn og et indblik i en børneafdeling med højt specialiseret funktion i allergi

Hvad betyder de nye ændringer om ernæring til spæd- og småbørn? Og hvordan ser hverdagen ud på en børneafdeling, der er specialiseret i allergi? Det fik sundhedsplejersker fra hele landet svaret på, da andet møde i Netværk for Sundhedsplejersker blev holdt. Udover oplæg om det nyeste inden for astma- og allergiområdet blev netværket også evalueret, og muligheden for videre for forankring af netværkværket blev diskuteret.


Evaluering af oprindeligt projekt

I sommeren 2015 udløb bevillingen til projektet Netværk for Sundhedsplejersker, der blev derfor afholdt et afslutningsmøde, der gjorde status på projektet. Derudover blev fremtiden for netværket drøftet, som nu er endt med at køre videre med støtte fra Nutramigen.


Netværk for Sundhedsplejersker - møde december 2015

Netværk for Sundhedsplejersker - møde 2016

Web Content Display Web Content Display