Web Content Display Web Content Display

Indmelding i Netværk for Sundhedsplejersker

Det er både muligt for alle interesserede sundhedsplejersker at tilmelde sig Netværk for Sundhedsplejersker.

Netværk for Sundhedsplejersker er åbent for alle sundhedsplejersker, der arbejder med astma og allergi.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Alle kan modtage nyhedsbrevet. Du skal blot sende en mail til bh@astma-allergi.dk, hvis du gerne vil på mailinglisten.
 

Deltag i debatten på Facebook

Næste skridt er, at du melder dig ind i det virtuelle diskussionsforum: "Astma-Allergi Danmarks Netværk for sundhedsplejersker", der er oprettet som en hemmelig gruppe på Facebook.

Under "referater" kan du i referatet fra opstartsmødet læse mere om, hvorfor netop Facebook er valgt. Gruppen er hemmelig i den forstand, at den ikke kan findes ved søgning af personer, der ikke er medlemmer. Du kan derfor ikke finde gruppen, hvis du søger efter den i dag. Det er, fordi du endnu ikke er medlem. Når du er medlem, kan du sagtens finde den ved at søge.

De opslag du laver i gruppen eller de kommentarer, du skriver, kan kun læses af gruppens medlemmer. Det har vi valgt for, at dine venner og bekendte på Facebook ikke kan følge, hvad der sker i gruppen. Vi skal ikke være venner på Facebook for, at du kan være med i gruppen. Alle kan tilføje medlemmer til gruppen, de skal dog godkendes af administratoren/Astma-Allergi Danmark.

Sådan kommer du med på Facebook

Eftersom du ikke kan finde gruppen, fordi du endnu ikke er medlem, skal vi bruge din e-mailadresse for at invitere dig ind i gruppen. Det skal være den e- mailadresse, der er knyttet op på din Facebookprofil. Når du gerne vil ind i gruppen, sender du Betina Hjorth en e-mail på bh@astma-allergi.dk. Så får du en invitation til gruppen, som du blot skal bekræfte.

Nogle sundhedsplejersker har givet udtryk for, at de ikke ønsker at være med i gruppen, som den privatperson de ellers er på facebook. De vil gerne sikre sig, at der er en klar skillelinie mellem privat- og arbejdslivet. Det kan vi godt forstå.

Hvis du ikke er bekymret og gerne anvender din private Facebookprofil i gruppen, så sender du din private e-mail. Den private Facebookprofil kan lukkes ret meget af under "Privatindstillinger" – se vejledning til det virtuelle diskussionsforum.

Hvis du gerne vil sikre, at der ikke kan ske sammenblanding af arbejde og fritid, kan du vælge at oprette en ny profil på Facebook, som du fx kalder "Betina Hjorth – arbejdsprofil" eller "Betina Hjorth – sundhedsplejerske". Den profil kan du fx vælge at oprette med din arbejdsmail.

Når du sender os en mail med ønske om at være med i den virtuelle gruppe, skal du derfor huske at opgive den e-mail, som er tilknyttet den Facebookprofil, du gerne vil deltage med.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang, hvis du støder på problemer.
 

Web Content Display Web Content Display