Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

AstmaAllergi-bladet

AstmaAllergi-bladet giver dig den nyeste viden om astma og allergi.

Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma og allergi, når vi bringer artikler og portrætter af mennesker med allergi, høfeber, astma og eksem. Derudover holder vi dig ajour med vores spændende arrangementer, hvor du kan få råd, vejledning og udveksle erfaringer.

Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, får du bladet bragt til døren. Er du ikke medlem, kan du blive det her eller købe bladet i vores webshop for 40 kr.

Nr. 2 marts/april 2017

Tag hånd om hænderne

Sårbare. Det er omkring hver 10. danskers hænder på grund af håndeksem. I det store tema om håndeksem kan du blive klogere på den nyeste forskning i eksemet, hvordan du selv forebygger håndeksem og blandt andet læse historien om, hvordan eksemet bremsede Emmas drøm.

Find også ud af, om du bør bekymre dig om parfumeallergi. Og med pollensæsonen, der netop er skudt i gang, kan du dykke ned i artiklen ’Din by og allergivenlig beplantning’. Her giver biolog i Astma-Allergi Danmark, Karen Rasmussen, gode råd til, hvordan simple tiltag kan hjælpe med at sænke pollenniveauet i din by.

Værsgo og rigtig god læsning!

 

 

 

Web Content Display Web Content Display

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Web Content Display Web Content Display