Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

AstmaAllergi-bladet

AstmaAllergi-bladet giver dig den nyeste viden om astma og allergi.

Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma og allergi, når vi bringer artikler og portrætter af mennesker med allergi, høfeber, astma og eksem. Derudover holder vi dig ajour med vores spændende arrangementer, hvor du kan få råd, vejledning og udveksle erfaringer.

Alle medlemmer får AstmaAllergi-bladet med posten seks gange om året. Det koster kun 225 kr. at blive medlem. Er du ikke medlem, kan du blive det her. Alternativt kan du bestille bladet direkte hos os:

  • Skriv en mail til info@astma-allergi.dk og angiv blad nr. og år på det blad du gerne vil købe.
  • Bladet koster 40 kr. + porto og vil blive faktureret via girokort.
     
  • Bliv medlem og få bladet
     

AstmaAllergi-bladet, nr. 5, september/oktober 2017

Har du svær astma - eller er den svær at styre?

Op mod 30.000 danskere døjer med svær astma. I dette nummers tema om svær astma kan du møde Sune Friisgaard, som er en af dem. Hør også astmaprofessor Vibeke Backer forklare, hvorfor det kan være problematisk at skelne svær astma fra astma, der er svær at styre – og bliv klogere på nye behandlingsmuligheder med biologisk medicin.

Læs også den kriblende-krablende artikel om risikoen for allergiske reaktioner ved at spise insekter, og i så er der nyt fra forskningens verden om, hvad klimaforandringer betyder for den invasive, allergifremkaldende plante bynke-ambrosie. Alt sammen i det seneste nummer af AstmaAllergi-bladet, som du kan læse lige herunder.

God fornøjelse :-)

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning