Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

AstmaAllergi-bladet

AstmaAllergi-bladet giver dig den nyeste viden om astma og allergi.

Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma og allergi, når vi bringer artikler og portrætter af mennesker med allergi, høfeber, astma og eksem. Derudover holder vi dig ajour med vores spændende arrangementer, hvor du kan få råd, vejledning og udveksle erfaringer.

Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, får du bladet bragt til døren. Er du ikke medlem, kan du blive det her eller købe bladet i vores webshop for 40 kr.

Blad #3, maj/juni 2017: 

Allergiområdet skal løftes

Allergi er en folkesygdom, der vokser sig større og større. Derfor zoomer AstmaAllergi-bladet denne gang ind på forskellige niveauer, hvor allergiområdets fremtid diskuteres.

I temaet kan du blandt andet læse en reportage fra eksperthøringen på Christiansborg og få overblik over, hvilke læger du kan møde på din vej i sundhedsvæsenet.

Læs også historien om, hvordan astmadiagnosen fik Mogens Kjæmpe Jensen til at bestige Mount Everest.

I bladet kan du også gå på opdagelse i de nye pollengrafer og læse seneste nyt fra forskningen blandt andet om parfumeallergi.

Rigtig god læsning!

Alle medlemmer får AstmaAllergi-bladet med posten seks gange om året. Det koster kun 225 kr. at blive medlem. Læs mere her.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning