Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Vores allergimærke er nu på Facebook


d. 02.07.2015: Få inspiration, nyheder og hjælp til at navigere rundt i kemijunglen ved at 'synes godt om' Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans på Facebook. Den Blå Krans er det eneste non-profit allergimærke i Danmark.
 
Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans er nu på Facebook med siden 'Jeg vælger allergimærket Den Blå Krans'. På siden vil der være nyheder, gode råd og vejledning i forhold til, hvordan dig og din familie minimerer risikoen for allergi overfor kemiske stoffer i hverdagen.
 
- Med den nye Facebookside for Den Blå Krans håber vi, at flere danskere kan få glæde af al den viden, vi har om, hvordan man selv kan forebygge kontaktallergi og hudirritation, siger Rikke Bille, chef for Den Blå Krans.
 
Den Blå Krans findes på over 1000 produkter inden for blandt andet hudpleje, babypleje, rengørings- og vaskemidler. Ved at vælge produkter med Den Blå Krans sikrer du blandt andet, at der ikke er kendte allergifremkaldende stoffer i det produkt, du køber.
 
Deltag i konkurrence
Med lanceringen af Facebooksiden 'Jeg vælger allergimærket Den Blå Krans' kan du samtidig deltage i en konkurrence om fire pakker plejeprodukter (shampoo, balsam, bodyshampoo) til børn/teenagers. Alle plejeprodukterne har allergimærket Den Blå Krans. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

STØT VORES ARBEJDE
Det er gratis at få hjælp hos Astma-Allergi Danmark. Støt derfor gerne vores arbejde.
DIT BIDRAG
BLIV MEDLEM
Det koster kun 225 kr. om året.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning