Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Velgørenhed, der pynter

Otte kendte personligheder er blevet bedt om at designe et helt unikt smykke, hvor overskuddet går til en velgørenhedsorganisation, som har særlig betydning for dem. I Astma-Allergi Danmark er vi så heldige, at den kendte kjoledesigner Lasse Spangenberg har valgt at støtte Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Lasse Spangenberg har designet helt særlige øreringe, som kan fungere både med vedhæng til fest og som sticker i det daglige.

Årsagen til at Lasse Spangenberg peger på Astma-Allergi Danmark skyldes, at han selv for nyligt fik konstateret astma og allergi og nu selv har oplevet, hvor lang vej der kan være fra symptomerne opstår, og man søger læge, til man rent faktisk bliver udredt og får den rette behandling.

Mange som Lasse

Og Lasse Spangenberg er langt fra den eneste! 1,5 mio. mennesker har allergi og overfølsomhedssygdomme som høfeber, astma, allergi og eksem. Astma-Allergi Danmark arbejder for at skabe en bedre og tryggere hverdag for de mennesker, som har en eller flere af sygdommene, ligesom organisationen arbejder for at styrke forebyggelsen og øge livskvaliteten for de mange, der lever med en eller flere allergier eller overfølsomhedssygdomme.

Ud over Lasse Spangenberg deltager grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe, model Mathilde Gøehler, markedsdirektør Mette Holbæk, musiker Sascha Dupont, sanger Szhirley, tv-vært Camilla Miehe-Renard og designer og initiativtager Annemette Djernæs.

Det er smykkefirmaet Jewelry by AD, der for andet år i træk står bag projektet ”Jewelry for a good cause”.
Smykkerne lanceres den 17. august men kan allerede forudbestilles her.

 


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

STØT VORES ARBEJDE
Det er gratis at få hjælp hos Astma-Allergi Danmark. Støt derfor gerne vores arbejde.
DIT BIDRAG
BLIV MEDLEM
Det koster kun 225 kr. om året.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning