Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Julemanden kom forbi…

Hører du til den ældre generation, er du enlig og medlem af Astma-Allergi Danmark, kan du søge om forsinket julehjælp fra Astma-Allergi Danmark. Vi uddeler i alt 100.000 kr. i portioner af 5.000 kr.

Har du, eller kender du en, der har brug for en hjælpende hånd i den dyre juletid, så har du mulighed for at søge om forsinket julehjælp.

Hjælpen gives til enlige og ældre, der trænger til hjælp og en kærlig tanke. For at komme i betragtning skal du, hvis du opfylder ovenstående krav, skrive en kort begrundelse, hvor du forklarer, hvorfor det er dig, der har brug for hjælp. Vi har også brug for din seneste årsopgørelse, som dokumentation.

Vi skal have ansøgningen senest den 1. februar 2016. De heldige får besked i løbet af januar – send ansøgning og dokumentation til info@astma-allergi.dk – men husk det kræver et medlemskab.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du nå det endnu – det koster kun 225 kr. om året. Kender du en, der har brug for hjælpen, så vil det måske være en god ide at overveje om et medlemskab af Astma-Allergi Danmark skal være din julegave – på den måde hjælper du både os og den, der trænger.

Vi glæder os til at sprede endnu mere juleglæde.

Det er bestyrelsen for Fondation Juchum, der har bevilget pengene, som gør det muligt at give en ekstra julegave.

 


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

STØT VORES ARBEJDE
Det er gratis at få hjælp hos Astma-Allergi Danmark. Støt derfor gerne vores arbejde.
DIT BIDRAG
BLIV MEDLEM
Det koster kun 225 kr. om året.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning