Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Få den nyeste viden om alternativ behandling

1,2 millioner. Så mange danskere bruger alternativ behandling. Astma- og allergiområdet er ingen undtagelse, når det gælder brugen af de alternative behandlingsformer. Flere oplever nemlig stor glæde ved alternativ behandling. 
 
Som det ser ud nu, eksisterer der ikke dokumenteret viden for, at alternativ behandling virker på astma eller allergi. Derfor har du måske også hørt om nogle, der har prøvet alternativ behandling uden resultat.
Der forskes dog meget i at finde dokumentation. 
 
Hos Astma-Allergi Danmark følger vi naturligvis med i den forskning, og nu har du mulighed for også selv at holde øje med udviklingen på området. Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling (SRAB) har nemlig givet nyt liv til den hjemmeside, som engang hed Vifab.dk, og som blev nedlagt i 2012. Hjemmesiden har skiftet navn og hedder nu www.srab.dk. Her kan du blandt andet læse om alternative behandlingsformer og finde viden om den nyeste forskning på området.
 

Overvejer du alternativ behandling?

Så kan det være en god idé at overveje, hvordan du kan bruge den alternative behandling som supplement til den behandling, du får hos din læge, hvad den må koste, og hvor lang tid du vil bruge på alternative behandlingsformer.  
 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

STØT VORES ARBEJDE
Det er gratis at få hjælp hos Astma-Allergi Danmark. Støt derfor gerne vores arbejde.
DIT BIDRAG
BLIV MEDLEM
Det koster kun 225 kr. om året.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning