Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

App gør livet lettere for allergikere

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med Allergyapp, så det via app’en nu bliver nemmere for allergikere at finde plejeprodukter med Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans.
 
- Vi ved, at det kan være vanskeligt for allergikere at læse en indholdsdeklaration, og at mange derfor får købt produkter, som de ikke kan tåle. Her kan Allergyapp og Den Blå Krans være med til at gøre livet lettere for allergikerne og skabe tryghed i valget af produkter, udtaler Jeanne Duus Johansen, professor ved det anerkendte nationale Videncenter for Allergi.

Allergyapp er en app udviklet til at hjælpe de forbrugere, som er blevet udredt, og som har fået konstateret allergi over for et eller flere stoffer. Allergyapp er udviklet i samarbejde med danske allergi- og hudlæger. 
 

Opret en profil, og find de produkter, du kan tåle

 
For at bruge Allergyapp skal man blot oprette en allergiprofil. Derefter er det let at finde de rigtige produkter i butikkerne – enten via stregkodescanneren eller ved søgning efter produkterne i appen.
 
Ved samarbejdet mellem Astma-Allergi Danmark og Allergyapp er det nu blevet nemt at finde produkter med Den Blå Krans i app’en. Produkter med Den Blå Krans har gennemgået en vurdering, så risikoen for allergi er minimal. Derfor kan produkter med Den Blå Krans være en hjælp for allergikere, men også de forbrugere, som vil minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi.
 
Allergyapp er gratis og fås både til iPhone og Android, men i øjeblikket er det kun på iPhone, at man kan søge specifikt efter produkter med Den Blå Krans. 
 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld nyhedsbrev

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

STØT VORES ARBEJDE
Det er gratis at få hjælp hos Astma-Allergi Danmark. Støt derfor gerne vores arbejde.
DIT BIDRAG
BLIV MEDLEM
Det koster kun 225 kr. om året.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning